top of page

Delimanjoo is uw partner in het vervaardigen van suikervrij, glutenvrij, lactose producten. De vraag naar deze producten blijft toenemen en u heeft zeker en vast al de vraag gekregen of U oplossingen heeft voor deze groep van mensen.
 

De geschikte producten vinden is één zaak, maar zijn ze dan ook nog lekker? Hierin willen wij verandering brengen door deze producten op een ambachtelijke wijze te gaan bereiden. Koekjes, gebak, roomijs, desserts, ... je kan hiervoor bij ons terecht.  
 

Wij bieden alleen producten aan die vers gemaakt zijn in ons eigen atelier. Met een diep respect voor de traditionele recepten is ons creatie proces is verre van automatisch om zo de kwaliteitssmaak te behouden. De speciale zorg die de ambacht in onze keuken neerzet zorgt ervoor dat elk artikel van handgemaakte kwaliteit is, met een gezond voordeel doordat er geen kunstmatige conserveringsmiddelen of kleurstoffen zijn aan toegevoegd.

Omwille van het ambachtelijk karakter van ons bedrijf is het perfect mogelijk om ons aanbod af stemmen op de vraag van de klant.
Alle ingrediënten en leveringen worden zorgvuldig uitgekozen en geanalyseerd. De volledige aanpak verloopt dan ook volgens de geldende HACCP-normen en de allergenenwetgeving.

Wij garanderen u dat onze producten een meerwaarde zullen zijn in uw assortiment.

 

Download hier onze folder

bottom of page