top of page

 

 

Ambachtelijk Roomijs

Al ons roomijs wordt op ambachtelijke wijze vervaardigd.

Wij werken met verse hoevemelk, afkomstig van "Hoeve in de Zon" uit Vissenaken, 

runderen van het streekgebonden maar met uitsterven bedreigde dubbeldoelras: witblauwe dubbeldoelkoeien. Duurzaam ondernemen is hier de leidraad. De dieren hebben het label "streekproduct" en grazen in de Velpevallei.

​

Hieraan worden eieren, suikers en room toegevoegd.

Onze compositie wordt op een traditionele manier bereid in een grote kookpot op het vuur. 
Na rijping wordt het roomijs afgedraaid. Het gebruik van de beste basisingrediënten en een royale dosis van de heerlijkste vruchten, noten, chocolades en andere natuurlijke grondstoffen, bezorgen u een onovertroffen smaakbeleving.

 

Sorbets & vruchtenijs

Onze sorbets en vruchtenijs worden vervaardigd van kwalitatieve vruchtenpurees, waardoor de smaak steeds optimaal blijft.
 

Alle onze bereidingen zijn zonder toevoeging van smaakstoffen en kleurstoffen.

Wij hebben een ruim aanbod aan smaken en staan open voor nieuwe ontdekkingen
en de wensen van de klant.

 

Lactose of Suikervrij

Wij vervaardigen ook ijs en sorbets voor mensen met diabetes of een lactose allergie.
Verschillende smaken zijn mogelijk.

 

Hartig IJs

Voor bij de feestdagen ontwikkelden wij enkele soorten hartig ijs.

​​

bottom of page