Delimanjoo
Een eclair kent iedereen...
De eclair stamt waarschijnlijk uit het Frankrijk van de 18e eeuw en is mogelijk bedacht door de kok Marie-Antoine Carême. Het woord éclair betekent bliksemschicht in het Frans.
Een eclair is een zacht langwerpig gebakje met een zachte vulling en een chocolade- of glazuurlaagje. Als vulling wordt gewoonlijk banketbakkersroom gebruikt en soms slagroom of crema catalana.
De room kan eerst nog op smaak gebracht worden met koffie, kastanjes, fruit of rum....
Sinds enkele jaren zijn eclairs een echte hype geworden.
Bekijk hier ons aanbod, alsook suikervrij.
E1001 Vanille
E1002 Chocolade
E1003 Koffiesmaak
E1004 Praliné
E1005 Speculaas
E1006 Mango
E1007 Gezouten karamel
E1008 Pistache
E1009 Chocola en hazelnoot
E1010 Mandarijn
E1011 Verse Aardbeien
E1012 Slagroom
E1013 Espresso
E1015 Verse Frambozen
E1016 Limoen
E1017 Sinaasappel
E1018 Choco en kokos
E1019 Schwarz-walder-kirch
E1020 Kastanje en Cognac
E1021 Rozenfeest
E1022 Gianduja
E1023 Groene thee
E1024 Kleurenfeest
E1025 Irish Coffee
E1026 Banaan
E1027 Tarte Citron
E1028 Italiano
E1029 Vijg en pistache
E1030 Mango en viooltjes
E1031 Passievrucht met bloemen
E1032 Pistachecreme en verse aardbeien
E1033 Nationale driekleur
E1034 Pralinécreme met geroosterde hazelnoten
E1035 Eclair met crème van yuzu en crumble van hazelnoot
E1036 Eclair met pindacrème en witte chocolade
E1037 Eclair met crème van gezouten karamel
E1038 Eclair met chocoladecrème en krieken
E1039 Eclair met mango en ananas
E1040 Amarena kers
Suikervrij
SVE1001 Vanille
SVE1002 Chocolade
SVE1003 koffiesmaak
Eclair party (klik op de foto)