top of page

Een eclair kent iedereen...

De eclair stamt waarschijnlijk uit het Frankrijk van de 18e eeuw en is mogelijk bedacht door de kok Marie-Antoine Carême. Het woord éclair betekent bliksemschicht in het Frans.

 

Een eclair is een zacht langwerpig gebakje met een zachte vulling en een chocolade- of glazuurlaagje. Als vulling wordt gewoonlijk banketbakkersroom gebruikt en soms slagroom of crema catalana. 

De room kan eerst nog op smaak gebracht worden met koffie, kastanjes, fruit of rum....

 

Sinds enkele jaren zijn eclairs een echte hype geworden.

 

Bekijk hier ons aanbod, alsook suikervrij.

 

E1001 Vanille

E1002 Chocolade

E1003 Koffiesmaak

E1004 Praliné

E1005 Speculaas

 

E1006 Mango

E1007 Gezouten karamel

E1008 Pistache

E1009 Chocola en hazelnoot

E1010 Mandarijn

E1011 Verse Aardbeien

E1012 Slagroom

E1013 Espresso

E1015 Verse Frambozen

E1016 Limoen

E1017 Sinaasappel

E1018 Choco en kokos

E1019 Schwarz-walder-kirch

E1020 Kastanje en Cognac

E1021 Rozenfeest

E1022 Gianduja

E1023 Groene thee

E1024 Kleurenfeest

E1025 Irish Coffee

E1026 Banaan

E1027 Tarte Citron

E1028 Italiano

E1029 Vijg en pistache

E1030 Mango en viooltjes

E1031 Passievrucht met bloemen

E1032 Pistachecreme en verse aardbeien

E1033 Nationale driekleur

E1034 Pralinécreme met geroosterde hazelnoten

E1035 Eclair met crème van yuzu en crumble van hazelnoot

E1036 Eclair met pindacrème en witte chocolade

E1037 Eclair met crème van gezouten karamel

E1038 Eclair met chocoladecrème en krieken

E1039 Eclair met mango en ananas

E1040 Amarena kers

 

Suikervrij

SVE1001 Vanille

SVE1002 Chocolade

SVE1003 koffiesmaak

Eclair party (klik op de foto)

bottom of page